Termeni și condiții

Limitarea responsabilității

Încercăm să menținem site-ul actualizat, astfel încât stocurile, prețurile și toate detaliile legate de produse să fie corecte. Totuși, în cazul apariției unei situații în care nu putem onora comanda plasată, te vom contacta cât mai curând posibil prin email sau telefonic.

Returnare

Produsele pot fi returnate conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Costul de transport pentru returnarea produselor va fi suportat de client. Vom înapoia contravaloarea comenzii în maxim 14 zile de la data primirii produselor returnate. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, incluzând logo-ul, imagini, text este proprietatea exclusivă a tricolore.ro sau a partenerilor, drepturile fiind rezervate. Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de către tricolore.ro sau includerea oricărui conținut în afara site-ului decât cu acordul scris expres al Vrute si nevrute SRL.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.